lördag, juni 12, 2010

Hundsnack

Kom precis hem från kvällsprommisen med hunden. Fy fan vad mycket mygg det är ute, måste införskaffa myggmedel åt hunden. De äter ju upp stackarn.
Vi stannade ute ett tag efter promenaden och lekte med en fotboll! Shit vad han älskar sina fotbollar, lilla Loke. Den bästa leken enligt honom är att sitta, få bollen slängd på ca 2,20 meters höjd, hoppa upp och fånga bollen i luften. Åh, han blir så stolt då han lyckas. :)

Tränade även lite slalom. Det är som där det är. Fungerar mycket bra med hjälper. Nästa steg är väl att ta bort hjälperna. Är dock förvånad över att det går så lätt, då han i början tyckte att det var jätteobehagligt att ta sig genom benen. Förstår väl jag det.
Hur KORKAD är man inte om man försöker lära en DG att gå slalom mellan ens ben?

Jaja, det har gått bra iallafall. Loke är lite trött, och då brukar han bli seg rätt fort. Gjorde bara ca 4 upprepningar, och ändå har han däckat nu. Tungan hänger som en slips och han kollar på mig med vackra trötta ögon. Plutten.



Åh, nu börjar han springa och tända och släcka lampan också. Typiskt. Skulle aldrig lärt han det. Speciellt inte som ett frivilligt beteende, haha!

Nu blir det att titta på TV och mysa med hunden. :)

1 kommentar:

Anna (Novalajnen) sa...

Härlig blogg, superfin hund :)

Mvh /Anna & spetsarna