måndag, november 07, 2011

Måndag.

Dagen har tillbringats med lite roliga samtal på universitetet, tentaskrivande och lydnadsträning med björkstadens hundklubb. Jag och Elsa kom precis hem därifrån och hon roar sig just nu med att åla omkring på rygg över mattan. Tydligen jätteroligt.

Träningen gick bra. Hon hade lite knäck i lurarna och jag var trött efter allt pluggeri, så kontakten var inte lika bra som vanligt. Folk som inte är vana att se hon tyckte att hon var duktig, så helt ute och cyklade var vi inte iallafall. Det var en hel jävla massa övningar som gjordes, det var mycket hundar och det var höga skall hela tiden. Jättejobbigt för huvudet, både för mig och Elsa. Kanske därför det var svårt att hitta fokus? Inkallningarna satt jättebra iallafall! Bara stadgan som ska tränas. Själva inkallningen har ett mycket bra tempo och hon går snabbt in i position. Kul!

Träffade en gammal gransare som också var med på träningen. :) Trevligt. Hon hade en jättecharmig dogo argentino. Vi gjorde sällskap en bit på vägen hem, så Elsa fick lite extra passivitetsträning.

Har precis slagit på ugnen för en sen middag. Ekonomiboken ska upp igen och det sista på tentan ska finslipas. :)
Ha en bra kväll!

Inga kommentarer: