lördag, november 19, 2011

Lördag.


Jag, Elsa och Ullinn har tillbringat kvällen i soffan framför Så mycket bättre. Kul! Elsa blir så glad så fort hon får umgås med herr Kanin. Tur att han är så himla snäll och lugn, en toppenbra kanin för Elsa att träna på att umgås med smådjur med. Han sitter bara still och njuter av hennes alldeles för buffliga pussar i ansiktet och manen. ;) Lilla tossen, han är så go. Nu är Elsa undanstoppad ett tag så att herr Kanin får hoppa löst ett tag utan att behöva bekymra sig om en leksugen valp.

Hans man har blivit så lång nu att den inte är fluffig längre. Den mest bara... hänger där. Funderar på att klippa den, men jag vill ogärna röra den faktiskt. Den är fin. :3 Han har väldigt bra pälskvalité dock, den tovar sig aldrig! Härligt. Jag undrar vad det är för ras i honom förutom lejonhuvad.

Han är nu en lite över ett år okastrerad hane. Han har hittills inte visat några som helst typiska kaninhanbeteenden. Ingen markering eller revirskvätt, inget juckelijuck eller liknande. Duktig kanin! :3 Han har så fin mentalitet, jag är jättenöjd över han.

Sarah kikade förbi tidigare under kvällen för lite té och skitsnack. Mysigt!

1 kommentar:

Åsa sa...

Du har bra hand med dina herrkaniner:)