måndag, maj 24, 2010

Finally hemma!

Tjoho.
Hemma at last! Jobbat sedan tidig morgon (harr harr).
Först ut med hunden, jobb, hem och ut med hunden, jobb, hem och ut med hunden, plocka skräp med friidrotten, hem och ut med hunden och nu ska jag sätta igång att städa. :D Puh! Tur att tiden går fort då man har roligt!

Jobbet har varit jättetrevligt idag. Trevliga kunder, trevliga arbetskamrater, trevligt trevligt. Hehe, dock så började jag blöda näsblod bara sådär mitt i allt. Var väl för att jag precis varit sjuk antar jag, men det är väl sådär lagom kul att börja blöda näsblod mitt i butiken.

Skräpplockningen då? Jo, det gick skitbra. VI samlades ett stort gäng i spöregnet, alla påpälsade till oigenkännlighet. Drog iväg, längst några vägar och röjde bort allt skräp på nolltid. Det går fort om man har dåligt väder som motivation! Vi hittade bland annat ett par damjeans, ett paket viagra, en kondom och ett par kalsonger. Hm? Vad hade hänt där kan man ju fråga sig?
Jag är hur som helst mycket stolt över alla adepter som ställer upp i skitvädret för att dra in pengar till klubben. Härligt! Uppskattas verkligen. :)

Allt avslutades med att jag, Sebbe, Elin och Macke diskuterade film och fikade i ösregnet! Mysigt.

Jag är aldeles stel i höfterna och inflammationen gör sig påmind efter denna långa dag. Ska ändå sätta på lite peppmusik och ta och börja städa i tvättstugan!


Loke tossar runt och vill leka men så fort jag tar fram kopplet så hänger han med huvudet och ser moloken ut. Han hatar regn och vill inte alls vara ute så himlen kissar.
:D

Inga kommentarer: