fredag, juli 15, 2011

Fredag.

Tårtbak nästan mitt i natten är vad som pågår för min del här på mjölkudden. :) Min kära lillebror fyller ju hår imorgon, och kommer också hem från en tur ner till VU i göteborg och en sväng till släkten i småland. Såg en rolig artikel som rättvisepartiet socialisterna hade skrivit om Mackes vinst (han är medlem i partiet) "Socialist når nya höjder!". Haha, hur kul var inte den rubriken. Att det även är min lillasyster som skrivit artikeln (tror jag!?) är ju ett plus i kanten. Såg att kuriren hade skrivit om honom också, och även om Nadja och Melinda. Riktigt roligt. :)

Träffade en skön snubbe idag då jag var ute med Elsa. Han hade tydligen jobbat massor med Europe och Iron Maiden mfl. förut då han var i musikbranchen. Samtalsföljden såg ut på följande vis: hund - dyra inköpspriser - höga skatter i sverige - Europe utan pengar - musikbranchen - smutsiga Amsterdam - kackerlackor - kackerlacksfria Sverige. Tror vi kom fram till något som liknade att Sverige hade för höga skatter, men det jämnade ut sig då vi inte har mycket kackerlackor, haha! Nå, nu har jag ju inget emot skatterna, men kackerlackorna är jag glad att vi slipper. :)

Jag och Elsa hängde hos pappa nu under eftermiddagen och kvällen. Vi åt god middag och diskuterade allt från begreppen idrott och sport till nya friidrottshallar i Luleå. Ja, som vanligt blev det ganska idrottsinriktat. :p Slänger upp några bilder senare. Elsa trivdes som fisken i vattnet med att skutta lös på gården och kaninen har tydligen lärt sig att öppna sin bur själv?

Nej nu ska jag fortsätta med tårtan innan jag bänkar mig framför datorn med en film.
Sov gott!

Inga kommentarer: