fredag, februari 05, 2010

050210

Hellu. :)
Allt väl?

Har lite migrän. Eller snarare rester från gårdagens migrän. Så gårdagen bestod av typ ingenting. Lagade en god middag och bakade, det var allt, haha. :) Cupcakes och en kladdkaka blev det. Oväntat lyckade. Lax till middag. Verkade uppskattas. :)

Har tränat med Loke sedan klockan 10 i morse, så det har blivit ett par timmar. Nu springer han omkring och leker med sin pipande höna, haha. :)
Nåväl, helgens utmaning har temat 'bakdelskontroll', och jag och Loke HAR ingen bakdelskontroll alls, så det var ju ett lämpligt tema, hehe. Nu på morgonen har vi tränat en del på att lära in kommandot 'backa' och även testat att backa upp på endel saker, så som soffan tillexempel. Gick över förväntan.
Dessutom har vi öven börjat träna lite 'klossträning'. Dvs att Loke ska stå med framtassarna på en upphöjnad (exempelvis en telefonkatalog eller liknande). Då hunden fattat grejen så kan man flytta runt bakdelen medan framtassarna ska stå kvar. Bra för att träna in grundpositionen etc. OH WELL.. Det blir nog bra. Har kommit till stadiet där han kan stå still med framtassarna iallafall. :)

Ha en bra dag!

Inga kommentarer: