lördag, februari 18, 2012

Lördag.

Riktigt blåsväder ute! Rally bryr sig inte utan verkar helt obekymrad av busvädret. Elsa däremot håller på att dö för att det är så kallt och blåsigt ute. ;) Så Rally får kompromissa och gå lite kortare promenader idag. Han protesterar dock inte utan snarkar i soffan bredvid Elsa istället. :)

Dagens planer blev inställda då Sarah drog till Luleå imorse istället för imorgon, vilket nog var bra med tanke på vilket väder det blev. Så jag har tillbringat dagen med hundarna i soffan och glott/glor på film. ^-^ Världens skitfilm är igång nu, så jag beställde hem lite pysselsaker i ren protest. Intressant! Ska göra örhängen.

Har haft helg i så många dagar att jag knappt vet om det är fredag, lördag eller söndag idag. Borde plugga, men ids liksom inte. Ska ta ett ryck imorgon.

Bluu, måste tvinga med hundarna ut på en promenad i skitvädret. De har sovit enda sedan morgonpromenaden. ;) Ska skaka lite liv i dem, och sedan laga lördagsmiddag och ladda inför melodifestivalen! :D :D :D :D

/nörd. <3

PS. Hundarna fungerar bra tillsammans. Trodde Elsa skulle vara helt cray cray, men hon lugnade ner sig ganska fort. Nu bryr de sig inte så mycket om varandra alls, och sov bredvid varandra med mig i sängen hela natten. Mysigt! De är så duktiga båda två. 

Inga kommentarer: